Perde pilavı milföy tarifini okuduktan sonra bu lezzetli yemeği yapmayı gerçekten çok istiyorum. Özellikle iç harcının zenginliği ve milföy hamurunun çıtırlığı beni cezbetti. Düğünlerde ve özel günlerde sunulması da bu yemeğe özel bir anlam katıyor. Malzemelerin çeşitliliği ve hazırlanma aşamalarının detaylı olması, evde denemek için harika bir fırsat sunuyor. Sizce bu tarifi denemek için en iyi zaman ne olur? Ayrıca, et yerine sebze kullanarak vegan bir versiyonunu yapmayı da düşünüyorum, bu konuda öneriniz var mı?
Perde pilavı milföy tarifini okuduktan sonra bu lezzetli yemeği yapmayı gerçekten çok istiyorum. Özellikle iç harcının zenginliği ve milföy hamurunun çıtırlığı beni cezbetti. Düğünlerde ve özel günlerde sunulması da bu yemeğe özel bir anlam katıyor. Malzemelerin çeşitliliği ve hazırlanma aşamalarının detaylı olması, evde denemek için harika bir fırsat sunuyor. Sizce bu tarifi denemek için en iyi zaman ne olur? Ayrıca, et yerine sebze kullanarak vegan bir versiyonunu yapmayı da düşünüyorum, bu konuda öneriniz var mı?
Cevap yaz